CAF, valaki rugja már tarkón!! viccet félretéve megalakult a CAF, árvacsirkék hadserege, zavaros kisgyermekek részére. mint már elmítettem volt,
nagybácsi biztos belopózott éjszaka, kis kufirc, majd csípőbántlamak, szövödmények, identitászavar.

Felvételi követelmény:
- nyugdíjasigazolvány
- orvosi igazolás nagypályás csípőficamról
- szódásszifon szemüveg
- raptor felmenők
- körszakál (vehehhe, kétértelmű)
- képesség a mindenbe ok nélkül való belepofázásra
- nagyobb picsa mint vállszélesség
- gyík test, kacsajárás előny

csirke becsomizza lánglovagok polóját, gsd33x template mágneslemezen, mr. long összes kivágott csajokkal farokobjektívvel. anya és apa örül, gyerek hamar megy lecsóba, biztosító fizet, lehet a második kölök részben normális lesz, spermabankból alendölon 300+áfa. anya integet, örömkönnyek, melyen hehe, nem igaziak, csak takarodj.
helyijáratos buszon kaller kérdi csirkét, hova-hova egy tecsos szatyor melegpornoval? menek katonanak .... vehehhe, egész busz röhög, jól indul a nap, ekkora kamut, oda már bárkit felvesznek? ezert vagyunk itt, néhány vesszen trianon bekiabálás, sofőr röhögő görcs alatt majdnem bedobja balos árokba az ikaruszt. vasútállomás, mindenkit sirat a nője, lesz ez még igy sem ... csajok, minek? kemény vagyok, billentyűkaratés és fejbenbaszó. kalocsa csodaközpont, kiképző állomás, gyilok16 őrmester sorozza a hendikeppeseket konyhára, a krumpli nem üt vissza. csirke odakerül, de kést nem bíznak rá, még kárt tesz a krumpliban. helyette kap körömreszelőt, meg egy vagon krumplit.... 3 hét pucolás után kész az alapkiképzés csirke kikerül csapathoz. Melegh Árpád főtörzsörmester asszisztense, vagyis csicskája lesz, mossa az alsót, törli a padlót, beszerzi a melcsiporcsit a tékából, mely az elkékült osztriga kantin pultjában lapul meg, készleten 15db germany vhs casette, origináltról másolt. csirke elemzi vizesbolokk állapotát önszorgalomból, megállapítja, hogy a bal2 csésze keményen dugulás alatt van, valószínüleg Gyilok honvéd teliszarta babfőzelék állagú fekáliával. Meg is jegyzi logó nyelvével őrmesternek, hogy micsoda dolgok vannak, gyorsba bevamzerolja gyilok honvédot, annyi esze nincs, hogy gyilok honvéd gyilok őrmester mongolidióta unokaöccse. hősünk spicliskedése miatt kap egy fekete gumikesztyűt plusz 5 percet a mission elvégzésére, szar meló, szó szerint. hideg a víz a csészében, a szar is kihűlt, csirke másnap tüdőgyulladás jeleit diagnosztizája magán, parancsnoki engedély nélkül lesétál a gyenguszra, ahol már mozgásmintáról felismerik a balfaszt, igy tárt karokkal várják. mi a probléma, kis torokgyulladás? ecsetelés, persze gyomorszájig, többet nem szimulálsz itt, puhatestű, közben meg lemaradok a dallasról, te papucsállatka, picsába. most mi legyen, erre inni kell, vagyis a férfiak azt szokták, kantin még nyitva. mitkérsz, he? csapos sem ma kezdte, áltál a szitán, itt a fököcsög, akiről beszélnek, valahogy ki kell baszni vele, meg megvan a telehugyozott kolásüveg valahogy hátul, asszem már erjed, jó játék lesz.
te, szemüveges, mivel jó gyereknek nézel ki, van itt egy kis házisör, meleg, mert nem volt a hűtőben, gyere kóstold meg, vehhehheheh. Éjjel hasmenés, gyengusz felejtős, jaj, meghalok!!! csak az öreg katonák ki ne szúrjanak, mer akkor annyi. persze hogy kiszúrják, fogdmegabokád 2 felvonásban, sittes rutin bejátszik, hogy mik vannak!

A bejegyzés trackback címe:

https://csipocsirke.blog.hu/api/trackback/id/tr141174791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

frekazoid 2009.06.10. 11:00:32

Amúgy most járt itt, hogy szedjük le a falról a papírokat merthogy fel kell fúrnia két táblát. Leszedem félig, közben meg mondja, hogy akkor most csak itt lerakná a táblákat merthogy most mégse fúrja fel. Mondom neki, akkor most mi a faszé szedeti velem a papírokat...
Aztán elkezdte osztani az eszet, hogy ez milyen fontos meg hogy Ő milyen ABCD EFG faszomtudja milyen rövidítésekkel ellátott munkakörben van és hogy ez a HIJK LMN projektnél milyen akármi. Erre mondtam neki, hogy én meg ács vagyok.
Amikor végre elment egyből nyitottam a blogot, hogy kicsit erőre kapjak.
Köszönöm!
Befostam a röhögéstől! :D
süti beállítások módosítása